Aan tafel op startzondag.

 Zondag 11 september a.s. hebben wij weer de jaarlijkse startzondag. Het is inmiddels een traditie om na de kerkdienst samen te eten. Het sluit dit keer goed aan bij het jaarthema “Aan tafel” van de landelijke Protestantse Kerk. Dit jaar verzorgt de kerk de maaltijd en wij nodigen u van harte uit om aan te schuiven. Om een en ander goed voor te kunnen bereiden, is het handig om te weten hoeveel gasten we mogen ontvangen. Binnenkort komt er een intekenlijst in het portaal van de kerk. Hierop kunt u uw naam zetten en met hoeveel personen u komt. Heeft u een speciaal dieet of een voedselallergie? Zet het op de lijst en wij houden er rekening mee.

 Rieta de Wagt, Janny Hop en Roelie Herijgers

Kom je bij ons op de koffie? 

Graag nodigen wij u/jou uit om op woensdag 21 september om 10 uur een kopje koffie (of thee) te komen drinken in het lokaal achter de kerk. Gewoon om elkaar te ontmoeten, even bij te praten en voor de gezelligheid. Deze uitnodiging is voor iedereen, jong of oud, alleen of samen met uw partner.

 In principe willen we iedere 3e woensdag van de maand de gelegenheid bieden om samen te komen. Mogelijk dat we later ook nog eens een gast uitnodigen die ons wat kan vertellen of ons uitleg ergens over geeft maar onze plannen zijn nog niet volledig uitgewerkt. Waar het ons vooral om gaat is het gezellig samen zijn. Zeker voor mensen die alleen zijn, is het een mooi moment om even een praatje te maken. Maar ook echtparen zijn natuurlijk van harte welkom om anderen te ontmoeten.  Wij zorgen voor de koffie en koek. Komt u een praatje met ons maken?

 Janny Hop en Roelie Herijgers